Adoption

Adoption


Vårt mål med arbetet är att hitta ett hem till katterna. Du övertar ägarskapet av katten genom adoption via oss.

Innan en katt adopteras ut gör vi ett hembesök för att vi och Ni ska få ett ansikte på varandra samt för att vi alla ska få möjligheten att ställa frågor och ge information. Allt handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för katten som möjligt.


Katten får vid adoptionen med sig sitt vaccinationskort och vi lämnar över den information vi har om den.

Alla katter är vid adoption kastrerade, avmakade,  chip-märkta och vaccinerade. Den nya ägaren ansvarar för att

vaccineringen i fortsättningen är aktuell samt för att försäkra katten. Kostnaden för en adoption är 1450 kr.


Katter för adoption

Om du klickar på bilderna blir dom större! Är du intresserad av att adoptera någon av våra katter, tveka inte att höra av dig till oss på Facebook!

Vid en adoption skriver vi ett avtal som båda parter får varsitt exemplar av. Genom detta åtar Du dig att ta hand om katten på ett bra och säkert sätt med allt vad detta innebär. I avtalet kan vi bland annat läsa att:

• VarmaTassar återtar katten om så önskas inom en månad från överlåtelsedagen och då

  återbetalas 100% av köpesumman. I övriga fall återtas katten i mån av plats och ingen  ersättning utgår.

• I och med adoptionen ser Varma Tassar till att kattens ID-nummer registreras på den nya

ägaren i SVERAKS register. Vi rekommenderar att katten även registreras hos SKK.

Det är den nya ägarens ansvar att hålla uppgifterna i dessa register aktuella.

• Vid ev. avlivning önskar Varma Tassar få vetskap om detta.

• Vi vill gärna veta hur det går för de katter som adopteras ut och håller gärna kontakten med dig.

Asta

Asta vill mysa!♥️
Äntligen har Asta blivit kastrerad! Ägaren hade lite grann tappat greppet om sina två honkatter och veterinärstider. Med vår hjälp så kastrerades, vaccinerades och chippades en hona och stannade hos sin älskade ägare. Den andra var högdräktig och födde i vår karantän. Det var Asta.♥️
Asta är nu kastrerad, vaccinerad och chippad och väldigt redo att få äga en egen husse eller matte!♥️
Asta är mjuk, mysig och samtidigt väldigt lekfull! Hon älskar att bli kammad och komma upp i knät. Kanske vill hon gå ut framtiden. Det vet vi inte än. Är du intresserad av att adoptera Asta, skicka PM till oss på facebook! :) 

Madonna

Madonna vill hitta sitt egna hem, sin egen familj

Hon bor gärna med större och snälla barn och hund eller katt, viktigast är att hon får gå ut och känna gräset mellan tårna.

Madonna var i dåligt skick då hon, tillsammans med fyra andra katter, fångades in och togs i vår vård. Nu mår denna sötnos jättebra och är nyfiken på livet! Mys, lek med snöre och mat står högst upp på hennes lista!

Som alla våra katter är Madonna kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Är du intresserad av Madonna, skicka pm till oss på Facebook! 

Malte

Vår fina Malte är redo för sitt egna hem. Han är ca 5-6 år gammal och är en riktig kelgris. Malte är lugn, lite blyg och älskar sängen och att sova i ditt knä. Han är väldigt kontaktsökande så han skulle må bra om det fanns någon som är hemma mycket, kanske någon äldre? Huvudsaken är att han får tid på sig att lära känna dig. Malte vill vara ensamkatt och stanna inomhus. Han är kastrerad chippad och vaccinerad och har också varit hos tandläkaren. Är du intresserad av vår charmör så skicka pm till oss på facebook!